Pomoć bebi Zejneb, bebi staroj 6 dana
 
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”
 
Danas smo posjetili malenu Zejneb, staru samo 6 dana. Ona je četvrto dijete svojih roditelja, koji žive i podstanarima. Otac bebe je u konstantnoj potrazi za poslom. Trenutno je našao jedan posao, ali do prve plaće ima još mjesec dana. A mala bebica ima svoje potrebe, posebno sto je došla u vrijeme kad se djeca opremaju za školu. Majka se trudi da uspostavi dojenje, beba malo negoduje i odbija, ali mi svim kapacitetima savjetujemo majku i uz nju smo i nadamo se da ce beba, ako Bog da, nastaviti samo da jede majčino mlijeko.
Zejneb je dobila pelenice, kozmetiku, divnu prostirkicu za igranje. Porodica je dobila prehrambeni paket, krompir, luk, sir, nekvarljive namirnice, djeca su dobila slatkiše i igračke kojem su se posebno obradovala.
 
Zejneb je samo još jedna mala bebica koja nažalost, nema sve sto treba da ima, i čiji roditelji, za razliku od većine nas, ne mogu da uživaju u svom roditeljstvu sa svojim malim bebama, jer razmišljaju kako im nabaviti pelene, hranu, kupku, kremu. Pozivamo vas da donirate baby i prehrambene artikle, a vaše novčane donacije od kojih kupujemo pelene, hranu, mlijeko, možete donirati uplatom na jedan od narednih načina:
 
Uplate na:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“
 
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€