Mjesečni paket malenom Leonu
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”
 
Mnogi su mislili da ćemo se umoriti od naših akcija, da vise nećemo nositi bebama pomoć na kućni prag, da ćemo odustati, da je svakodnevna posjeta socijalno ugroženim bebama prevelik zalogaj za udruženje koje postoji tek godinu dana, ali mi smo tu, uz Božiju volju i pomoć dobrih ljudi, ali nažalost, broj beba kojima treba pomoć svakodnevno raste.
Leon je jedan od onih dječaka koje smo upoznali kao male bebice, a uskoro se bliži trenutak kada će Leon i još neke starije bebice ustupiti svoje mjesto novim, malim bićima koje su doista male i još nisu primile pomoć. Uskoro će Leon prestati nositi pelene, a može jeste jesti i sve ono sto jedu odrasli.
Leon je sin samohrane majke, žive u maloj kućici i jedina primanja su im dječiji doplatak. Ovaj paket pomoći Leonu, njegovoj mami i bratu mnogo znači. Leon je dobio pelene, paket mlijeka, kasice te hranu za bebe i djecu, krompir, luk i sir koji otkupljujemo od naših domaćih poljoprivrednika. Dobio je i igračke kao i paketić igračaka i slatkiša.
 
Leonova prica nije usamljena prica jedne bosanske bebe, već je prica mnogih njih. Nevjerovatno je da svaki dan primamo desetine poziva o ugroženim bebama. Nevjerovatno je da mnoge državne službe koje bi trebale, ostaju gluhe na ovo. Stoga nam ostanete VI, dobri ljudi od kojih sve kreće, pa vas pozivamo da donirate baby i prehrambene artikle, a novčane priloge možete donirati na jedan od narednih načina:
 
 
Uplate na:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“
 
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€