090 292 045 – 3 KM za sve gladne bebe Bosne!

Idemo na babine bebi Lamiji!

KAKANJ

Udruženje Obraduj nekoga u okviru projekta Idemo na babine! – svakodnevno posjećuje socijalno ugrožene bebe širom zemlje.

Jedna od tih beba malena je Lamija, koju je naša ekipa posjetila u njihovoj kućici u jednom selu u blizini Kaknja.

Roditelji i malena Lamija zapali su u iskušenja, i ovaj vid pomoći im je i više nego dobro došao. Pandemija, nedostatak posla, dugovi, kirije režije, računi – sve su to stvari i veliki problemi sa kojim se svakodnevno suočavamo posjećujući naše bebice. I naravno, takvim porodicama kada donesete pelene, kašice, mlijeko i stvari za bebe, to im mnogo, mnogo znači.

Još mnogo beba živi poput naše Lamije, tiho i skromno, u dalekim selima i malenim kućama. Naša misija je da ih obradujemo, pomognemo, olakšamo im

Kako podržati nase projekte?

U @bingo_bih poslovnicama Sarajevo: Bare, Stup, Ilidža , te u Tuzli: hipermarket Ušće možete kupiti artikle za bebe i ostaviti ih u donacijsku kutiju koja je na izlatu.

U Amko Komerc marketima u Sarajevu: Otes, Mojmilo i Jezero, u Konjicu, Jablanici te u Mostaru u Pitoci bb i Braće Fejića također možete kupiti donacije i ostaviti ih u naše donatorske kutije.

Vaše donacije u vidu artikala za bebe kao i prehrambenih artikala možete donirati od ponedjeljka do petka od 13h do 18:30h u našim prostorijama na adresi Himze Polovine br. 12

A vaše novčane donacije možete dostaviti na jedan od narednih načina:

Uplate iz BIH:

154-180-20092471-62

Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga

Intesa San Paolo Banka

Svrha doznake: projekti Obraduj nekoga

572 -456-00000789-78

MF Banka

Primalac: Udruženje Obraduj nekoga

Svrha doznake: projekti udruzenja