Mjesečni paket bebi Merimu
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve hladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”
 
Maleni Merim, dječak od godinu i po, kojeg smo upoznali još dok je bio novoređenče, i ovaj mjesec je dobio svoj paket. Merim je spavao, pa je njegov paket preuzeo njegov braco Kerim. Kerim i Merim su djeca nezaposlenih roditelja. Da bi preživjeli beru gljive, žaru, zovu, skupljaju pruće, glogove itd. Nadamo se da ce uskoro pronaći neki posao.
Merim je dobio paket pelena i 6 kutija adaptirane formule koje nam je donirao dm drogerie markt Bosna i Hercegovina, dobili su prehrambeni paket kao i paket tjestenina i keksa koje nam je donirao KLAS d.d. Sarajevo. Također, porodici smo ponijeli krompir, luk i sir koji otkupljujemo od naših domaćih i lokalnih poljoprivrednika. Djeca su dobila krozmetički set, kao i paketiće slatkiša i igračaka.
Merim je samo još jedna socijalno ugrožena beba kojoj pomaže naš humanitarni projekat” Idemo na babine!”. Mnogo je beba na listi čekanja, mnogima još nismo uspjeli pomoći. Pa vas pozivamo da donirate baby i prehrambene artikle, a vaše novčane donacije od kojih kupujemo mlijeko, kašice, brašno, hranu za bebe, možete donirati uplatom na jedan od narednih načina:
 
 
Uplate na:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“
 
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€