Ramazanski paket br. 72, 73, 74, 75- pomoc socijalno ugrozenim porodicama

Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za humanitarne projekte “Obraduj nekoga”

Porodica koja je dobila nas 72. Ramazanski paket
jeste samohrana majka Sanita iz Gorazda koja zivi sa svojom sestrom i majkom. Zive kao podstanari od jedne minimalne plate. Obradovali smo ih bogatim ramazanskim paketom i madamo se makar malo olaksali naredni period.

73. Ramazanski paket je otisao starim nani i dedi koji zive od jedne penzije. Porodica Kurtovic se takodjer jako obradovala nadoj posjeti.

74. Porodica jeste samohrana majka jednog djeteta koja zivi sa sestrom i majkom. Oni zive od majkine minimalne penzije i povremenog rada za dnevnicu. Podstanari su. Ovaj paket ih je jako obradovao, dove za sve koji su na bilo koji nacin ucestvovali u realizaciji ovog projekta.

75. Porodica koju smo obisli jeste cetveroclana porodica gdje niko ne radi a sin je sa posebnim potrebama. Tu srecu za dobijeni paket vam ne mozemo rijecima opisati, sto nas posebmo raduje jer to i jeste mas cilj da “obradujemo nekoga”.

Zaista smo presretni da smo uz Allahovu pomoc, vasim donacijama uveliko presli planirani broj paketa i obradovali ovako puno porodica. Ono sto zelimo istaći je da smo se trudili u svaku kucu uci makar na jednu minutu, saslusati probleme nasih porodica, prilagoditi nase pakete njihovim potrebama, pakujuci uz veliku paznju i sa velikom ljubavlju, kako bi ih paket zaista pomogao u jednom narednom periodu. Veliko vam hvala sto ste nam to omogucili. Mislimo da smo svi skupa napravili jedan odlican posao i veliko dobro djelo 

Nase projekte mozete podrzati donacijama u artiklima ili uplatom na nase žiro racune.

Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekati “Obraduj nekoga”

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com