Ramazanski paket br. 64, 65, 66, 67, 68 – pomoc socijalno ugrozenim porodicama

Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za humanitarne projekte “Obraduj nekoga”

Porodica koja je dobila nas 64. Ramazanski paket jeste porodica koja broji 6 clanova. Najstarije dijete ima 6 godina, a otac obavlja poslove za dnevnice, u sezoni. Bilo nam je drago sto smo uspjeli i ovu porodocu obradovati nasim paketom.

65. Ramazanski paket je otisao jetimskoj porodici, samohrana majka koja zivi sa svojim sinom i dedom od cije penzije i zive. Otac ovog djecaka je preselio prije nekoliko mjeseci, a mi smo sretni ako smo im bar malo olaksali predstojeci period.

66. Ramazanski paket je otisao samohranoj majci dvije kcerke, ovaj paket ih je pravo razveselio tako da smo jako sretni kada vasim i nasim sebepom razveselimo jetime.

67. Paket je otisao samojranoj majci dva djeteta koja zivi sa svojom majkom sa minimalnim primanjima.

68. Paket je otisao jednoj divnoj porodoci iz Gorazda sa 4 djece. Otac radi za minimalnu platu i vise smjena od jednom, ali plate, osim sto jedva pokriju kiriju i rezije su jos i neredovne, tako da je paket zaista jako razveselio ovu porodicu i nadamo se olaksao da u narednom periodu bar ne misle na osnovne potrepstine.

Hvala Allahu, jos mnoge porodice smo uspjeli obradovati zahvaljujuci vasim donacijama. Da vas Allah nagradi sto ste sve vrijeme uz nas i nase projekte. amin

Nase projekte mozete podrzati donacijama u artiklima ili uplatom na nase žiro racune.

Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekati “Obraduj nekoga”

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€