Naša mala beba Azra je jetim, ona nije zapamtila svog oca, niti je on zapamtio nju. Nepunih mjesec dana nakon rođenja bebe koju nije vidio, otac malene Azre gubi bitku sa Covidom, napušta ovaj svijet ostavivši dvije divne djevojčice iza sebe i suprugu.
Ovakve posjete i ovakve životne situacije teško je opisati, i sve što mi možemo učiniti jeste barem pokušati olakšati im svakodnevnici.
Nismo i nećemo zaboraviti bebu Azru, njoj smo donijeli pelene i hranu za bebe, a njenoj sestri koja je odlična učenica uručili smo tablet koji smo nedavno dobili od jedne društveno odgovorne kompanije.
Ne postoje stvari, djela i riječi koje mogu ovakvim porodicama donijeti trajni spokoj i smiraj, ali mi želimo da im kažemo da smo uz njih, i da ćemo se truditi da nikad ne budu gladni.
Nažalost, slučaj bebe Azre nije izoliran. Mnogo beba živi sličnim životom, oni su naši korisnici ili su na listi čekanja. Mi vas trebamo kako bismo što više takvih porodica pomogli.
Pozivom na 17057 donirate 2 KM za socijalno ugrožene bebe

Vaše donacije u artiklima za bebe možete donirati na naredne načine:
U Bingo poslovnicama ( u naše humanitarne korpe postavljene na izlazu) u poslovnicama Bare, Stup i Ilidža u Sarajevu, i u poslovnici Ušće u Tuzli.
U našim prostorijama u Sarajevu na adresi Himze Polovine br 12 od ponedjeljka do petka od 13 do 18:30
U našim prostorijama Javne kuhinje za bebe u Bratuncu, na adresi Svetog Save bb od 9 do 14h ( ponedjeljak – petak)
Vaše novčane donacije možete donirati na jedan od narednih načina:
 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha: za gladne bebe
572 -456-00000789-78
MF Banka
Primalac: Udruženje Obraduj nekoga
Svrha doznake: za gladne bebe
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal: aidas-m@live.com