090 292 045 – 3 KM za sve gladne bebe Bosne!

Isporučena pomoć bebi Alenu 

Bebe sa područja Bratunca i Srebrenice su osigurane sa svim što im treba u našoj prvoj baby javnoj kuhinji, a naš projekat Idemo na babine usmjeren je na ostatak zemlje. I dalje su ekipe neprestano na terenu donoseći pomoć bebama ruralnih područja, drugoh gradova, udaljenih selam put nas je odveo i u Stupare, u posjetu bebi Alenu, najmlađem od petero djece roditelja kojo nažalost ne mogu da im osiguraju sve što im treba, pa ni mlijeko, a posebno ne pelene za šestomjesečnu bebu.
Zato smo ih posjetili sa prehrambenim paketom, pelenama, kozmetikom za bebe..
Mnogo beba živi slično kao Alen, i sve one nas trebaju. A mi trrbamo Vas, da budete oni koji će hraniti i presvlačiti tužne bebice naše zemlje.
Kako sve podržati i pomoći naše projekte?
U @bingo_bih poslovnicama Sarajevo: Bare, Stup, Ilidža , te u Tuzli: hipermarket Ušće možete kupiti artikle za bebe i ostaviti ih u donacijsku kutiju koja je na izlatu.
U Amko Komerc marketima u Sarajevu: Otes, Mojmilo i Jezero, u Konjicu, Jablanici te u Mostaru u Pitoci bb i Braće Fejića također možete kupiti donacije i ostaviti ih u naše donatorske kutije.

Vaše donacije u vidu artikala za bebe kao i prehrambenih artikala možete donirati od ponedjeljka do petka od 13h do 18:30h u našim prostorijama na adresi Himze Polovine br. 12

A vaše novčane donacije možete dostaviti na jedan od narednih načina:

Uplate iz BIH:
 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: humanitarni projekti
572 -456-00000789-78
MF Banka
Primalac: Udruženje Obraduj nekoga
Svrha doznake: humanitarni projekti
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22

Paypal: aidas-m@live.com