🎉🎉Bliži se, bliži🎉
⚠️SHARE⚠️SHARE⚠️SHaRE⚠️
Veliki broj udruženja organizira slične akcije podjele prehrambenih paketa u najljepšem mjesecu milosti, a mi želimo biti oni koji će otići opet do udaljenih sela, nepristupačnih terena i tamo podijeliti vašu dobrotu. Možda više nego ikad sa nestrpljenjem, ali i dozom straha svi mi očekujemo taj mjesec, i kao da nam postaje opipljiva velika moć dobrog djela. Sada, u ovom teškom martu 2021 godine, kada nam prijatelji, poznanici, rodbina – leže u bolnicama ili su iskušani ovom nemani – sada najviše želimo pomoći nekome i nahraniti nekoga.
Naše ekipe su spremne, logistika radi na prikupljanju informacija o najugroženijim, o onim do kojih nijedna organizacija nije došla, vrijedno sakupljamo prijave i stavljamo na listu.
A sada nam trebate VI. Naši paketi možda nisu podijeljeni u nekom ogromnom broju, ali se zato korisnici nerijetko zaprepaste njegovim sadržajem. I ove godine idemo tako 💜
U komentaru ćemo napisati spisak artikala koje nosimo u paketima, a vi donacije možete donirati od ponedjeljka do petka od 13 do 18:30h u našim prostorijama na adresi Himze Polovine br 12. Nadavno, možete donirati cijeli paket, dio paketa, nekoliko artikala, ali jednaku vrijednost ogromnog dobrog djela ima i ako donirate samo jednu paštetu ili supu. Svaka donacija nam je dobro došla.
Vaše novčane priloge možete donirati na jedan od narednih načina:
🇧🇦Uplate iz BIH:
➡️ 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: prehrambeni paketi
➡️572 -456-00000789-78
MF Banka
Primalac: Udruženje Obraduj nekoga
Svrha doznake: prehrambeni paketi
🌏Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
🌐paypal: aidas-m@live.com