📝✅ Prošlosedmična misija uspješno izvršena📝✅
U prošloj sedmici naše ekipe su bile po cijeloj zemlji i uspjeli smo obradovati ➡️40⬅️ osoba! Bili smo u:
📌Goraždu(3️⃣)📌Mostaru 📌Tarčinu( 2️⃣)📌Visokom📌Zenici📌Kaknju📌Novom Travniku📌Sarajevu
U Goraždu smo posjetili bolesnu Aldijanu Hodo i njenoj djeci i porodici odnijeli paket kakav inače nosimo bebama – pelene i hrana za djecu ➕kozmetika i higijenski preparati➕prehrambeni paket za cijelu porodicu➕odjeća, igračke i slatkiši. Posjetili smo i bebu Aldina i njegovu samohranu majku sa istim paketom, i u selu Posestre dvije starice koje žive u podrumu, gluhonijeme su i slabovidne.
U Tarčinu smo posjetili dvije porodice, bebicu koja živi sa roditeljima bez primanja te Lejlu koje se otac odrekao dok je još bila u majčinom stomaku, a sama beba mora na operaciju srca.
U Mostaru u kolektivnom centru posjetili smo bebu Ermina koji sa majkom i ocem i starijom braćom živi bez primanja, u Visokom Tarika kojeg je otac napustio i otišao van zemlje, u Kaknju Omera i Hamzu koji jako teško žive sa bolesnin roditeljima, u Zenici porodicu koja živi u baraci i u Sarajevu porodicu koja je ostala bez šake brašna i kapljice mlijeka. U Novom Travniku posjetili smo majku iz Busovače koja je zajedno sa svojom bebicom žrtva nasilja i samohrana majka.
Beba Elvedin nas je osvojila, a njegovu sliku sa čokoladnim mlijekom smo već podijeli 💜 Za neke od ovih porodica pisali smo izvještaje, a za neke ćemo tek.
Novčana vrijednost misije za proteklu sedmicu jeste ➡️➡️1960⬅️⬅️ KM
Sve porodice su obradovane zahvaljujući našem 🍼💰 fondu🍼💰 – vašim novčanim donacijama, pozivima na 📌090 292 045 📌 te prehrambenim artiklima koje dostavljate do naših prostorija.
Odmorni i spremni za nova obradovanja, jedva čekamo početak radne sedmice.
💙💜Neka beba bude više, neka gladnih bude manje💜💙
Ovaj post možete 📲SHARE📲sa svojim prijateljima, jer možda baš oni traže nekoga preko koga mogu obradovati nekoga 🥰
☎️090 292 045 – 3 KM
🥣Prehrambeni artikli, pelene i hrana za bebe – ponedjeljak – petak od 13-18:30
🇧🇦Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga Intesa San Paolo Banka Svrha doznake: Humanitarne akcije
🌍Uplate iz inostranstva: IBAN: BA391541802009247162 S.W.I.F.T: UPBKBA22
🌐Paypal aidas-m@live.com