Beba korisnica Iman ❤

090 292 045 – 3 KM za sve gladne bebe Bosne!

Iman je jedno divno biće, koje je mnogo toga prošlo. Iman je rođena sa deformacijom ruke, odnosno jednu rukicu ima samo do lakta. Zbog traume preživljene u prvim mjesecima života, Iman je dobila i epilepsiju. Prije nekoliko dana, vidjelo se da Iman ima i jednu kraću nogu. Iman nema ni majku ni oca. Njena majka ju je napustila. Stari nana i dedo sada brinu o svojoj unučici, konstantno se brinući šta će biti sa njom kad jednog dana ne budu tu. Iman ima tri godine starijeg bracu koji također živi sa njima. Ovo je porodica koja je lijepo i ugodno živjela, dok nije došlo ovo iskušenje. Sada, sa penzijom, nanom koja je pred operaciju kučme, Imaninim lijekovima i prečestim posjetama doktorima, sve ovo postaje jako teško, finansijski neizdrživo. Djeca moraju jesti i piti…
Iman i njenom bratu Ajlanu smo odnijeli hranu, pelene, odječicu, igračke. Iman je jedno nasmijano predivno dijete koje nas je osvojilo.
Njoj je trenutni potrebna ortopedska hodalica, pa ako neko ima i želi da donira, bili bismo svi presretni.
Mi ćemo nastojati i u narednom periodu obilaziti Iman i Ajlana. Pored njih, tu su još stotine naših beba. Stoga vas pozivamo da nastavite donirati baby i prehrambene proizvode, a vaše novčane donacije možete donirati na jedan od narednih načina:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Donacija Obraduj nekoga

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal aidas-m@live.com