Nova akcija! Beba Nezira nas treba! Nema pelena, hrane…

090 292 045 – 3 KM za sve gladne bebe Bosne

Ova divna ljepotica sa slika, beba Nezira je beba koju smo već prije upoznali. Ali riječi njene majke, strankinje koja jedva govori naš jezik: “Ne mogu podnijeti da moja beba plače, ne želim da moja kćer proživaljava moju tragediju iz djetinjstva”, su nas natjerale da pokrenemo akciju za ovu malu desetomjesečnu ljepoticu, kako nikad više ne bi plakala jer je mokra, jer nema hranu, itd.
Zbog specifične situacije u proodici te majke koja ne komuniria najbolje, adresu i kontakt ove bebe nećemo davati, te pomoć možete dati jedino preko nas.
Majka bebe je, kao što smo rekli, strankinja, te ona nema benefite koje imaju državljani. Nema naknada, nema primanja. Njena bebica je cijela njena planeta, i ova majka se na sve načine trudi da bebu pruži bolji život od onog koji je ona imala. Skromna primanja koje ova mala porodica ima, apsolutno nisu dovoljna za njegu i odrastanje jedne male bebe. Stoga pokrećemo akciju za bebu Neziru, koja će trajati nekoliko dana, a onda idemo da je obradujemo, ako Bog da. Neziri su potrebne pelene br.4, kašice, hrana za bebe, higijena, kao i hrana za nju i njenu majku. Akcija će trajati nekoliko dana a onda idemo na babine. Ukoliko ostane viška sredstava preusmjerit ćemo ih na ostale ugrižene bebe koje nažalost ovise o ovakvom vidu pomoći.
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Za bebu Neziru

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal aidas-m@live.com