Beba korisnica Eldar, Bistro

090 292 045 – 3 KM za sve gladne bebe Bosne!

Za ovog malog plaču koji je nažalost bio bez pelena i hrane, akciju smo pokrenuli prošle sedmice. Eldar je bebac koji živi u jednom malom, neprosperitetno selu, sa svojom dvojicom braće, roditeljima i jednom bebicom na putu. Teške životne priče naših beba su dovoljno teške i bez komentara bezdušnika koji se iščuđavaju broju djece. Dovoljno teško im je što moraju uručiti pomoć, a dovoljno teško je i nama sve to vidjeti i onda dežurati 24 sata na brisanju bezobraznih, neljudskih, zlih i oholih komentara.
Ako Bog da, sve će naše bebe sutra veliki u priznati ljudi, a teški dani siromaštva će biti samo opomena da ne postanu kao ljudi koji su zauvijek blokirani sa ove stranice – stranice Udruženja koje će uvijek, ako Bog da, pomagati bebama i djeci, bez obzira na svakojake napade i pokušaje sabotiranja.
Malenom Eldaru smo odnijeli dosta pelena, hrane za bebe, kašica, prehrambeni veliki paket, higijene, igračkica. Djeca su dobila odjeću, bebica koja tek treba da se rodi je dobila kadivu, nosiljku, autosjedalicu.

Drago nam je da smo ovu bebicu obradovali. A mnoge druge čekaju. Stoga vas pozivamo da nastavite donirati baby i prehrambene proizvode, a vaše novčane donacije možete donirati na jedan od narednih načina:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Donacija Obraduj nekoga

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal aidas-m@live.com