Opremanje trudnice A❤

090 292 045 – 3 KM za sve gladne bebe Bosne!

Danas smo opremili jednu trudnicu koja za dva mjeseca na svijet treba da donese dječaka i djevojčicu. Njen muž ne radi, a žive u zajednici u jednoj sobi, i bilo je jako teško osigurati bebama sve što im treba za početak pored dvije bebice koje će, ako Bog da, uskoro doći na svijet, ovi mladi roditelji imaju još jednog dječaka od tri godine. Njega smo obradovali sa slatkišima.
Roditelji beba su mladi i mi smo uvjereni da je pred njima, ako Bog da, lijep i sretan život. Ali u trenucima kad su ljudi iskušani sa tim da za svoju djecu nemaju dovoljno, nama je uvijek čast “uskočiti” i pomoći.
Bebe su dobile kolijevku, autosjedalice, nosiljke za iznijeti bebe iz bolnice, kadice, odjeću, pelene za početak, kozmetiku i podlogu za presvlačenje.
Naš projekat “Dočekajmo ih zajedno”.- opremanje socijalno ugroženih trudnica, usko je vezan sa našim bebicama korisnicama koje svakodnevno obilazimo. Mnoge bebe nas čekaju, da ih posjetimo, obradujemo, i donesemo ono što njihovi roditelji ne mogu da im priušte.Stoga vas pozivamo da nastavite donirati baby i prehrambene p roizvode, a vaše novčane donacije možete donirati na jedan od narednih načina:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Donacija Obraduj nekoga

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal aidas-m@live.com