Amel i njegov paket pomoći, Gornja Višća

090 292 045 – 3 KM za sve gladne bebe Bosne!

Na obali malog jezerceta, u starom napuštenon rudničkom mjestu, stoje četiri kućice, kućice kolektivnog centra za ratne izbjeglice. U trećoj kućici živi Amel, dječak od pet godina. Istina, Udruženje pomaže samo bebama, a Amel nije beba, ali je Amel bio beba kada je sila prilika i velika muka Amelovu majku natjerala prvi put da nam piše. Tada nismo imali mogućnosti kao danas, i morali smo ih odbiti. Tri godine kasnije, mi smo zahvaljujući dragom Bogu i vama – našim najdražim ljudima, postali jedno jako Udruženje koje bez pokretanja većih akcija uspije otići i u ovo udaljeno selo u okolini Živinica Amela nismo zaboravili, hvala vam na tome.
Amelova majka je bolesna, a otac skuplja sekundarne sirovine po kontejnerima, deponijama, da prehrani svoje troje djece. Dvoje su skolarci, Amel predskolarac.
Danas smo im odnijeli hrane, kozmetickih potrepstina, slatkiša. Nadamo se da smo im makar na kratko zadovoljili potrebe.
A svi smo mi i dalje potrebni mnogim bebama i djeci naše zemlje. Stoga vas pozivamo da nastavite donirati baby i prehrambene p roizvode, a vaše novčane donacije možete donirati na jedan od narednih načina:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Donacija Obraduj nekoga

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal aidas-m@live.com