Beba korisnica Emina, Macile Cifluk, Šipovo ❤

090 292 045 – 3 KM za sve gladne bebe Bosne!

Prvi kilometri našeg terenca odveli su nas u malo selo Macile Cifluk. Prošli smo i preko snijega, i leda, i minusa i sunca, i došli do naše uspavane bebice Emine. U gradu bez prosperiteta, u selu bez auta, sa malo stoke i obećanjem da uskoro stiže krava, živi petočlana porodica bebe Emine. Odavno se nismo osjećali ljepše, i svi ovi kilometri nisu ostavili niti tračak umora na nama, kada smo vidjeli razdragana lica dvojice dječaka, Eminine braće, kako u nevjerici posmatraju stvari koje zatrpaše njihovu kuću. Emina je na pomoć čekala još kad je bila mali zamotiljak ispod maminog srca, ali upravo zbog nedostatka adekvatnog vozila nismo je mogli opremiti. Ali zahvaljujući vama dobri ljudi koji ste odlučili učestvovati u akciji za nabavku auta, i zahvaljujući GUMA M Emina više neće spavati u maloj nosiljci koja joj je već skoro pa omanjala. Emina sada ima krevetac, i kolica, i mnogo pelena, kozmetike, odjeće. Eminina braća imaju mnogo hrane, a djeca su se naravno obradovala paketićima slatkiša i igračkama. Dijelili smo upravo slatkiše koje je donirala Guma M, i igračke koje su donirala dječica vrtića Amel i Nur.
Emini i porodici odnijeli smo veliki paket, a beba će ovu zimu ako Bog da provesti mirna, sa pelenicama, kozmetikom, dekicama i odječicom. Emina vise nije mokra, Emina vise nije gladna💪
Čeka nas još mnogo posla, posebice jer stiže zima, godišnje doba posebno teško našim korisnicima. Stoga vas pozivamo da nastavite donirati baby i prehrambene proizvode, a vaše novčane donacije možete donirati na jedan od narednih načina:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Donacija Obraduj nekoga

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal aidas-m@live.com