Beba korisnica Ahmed ❤

090 292 045 – 3 KM za sve gladne bebe Bosne

Danas smo upoznali još jednu novu srećicu u našoj velikoj porodici voljenih beba, ali nažalost beba koje nisu u najboljoj materijalboj situaciji.
Ova slatka bebica stara svega 13 dana ima divne roditelje koji sve na svijetu daju za svoja dva sina. Otac beba rade, ali njegova bosanska platica nije dovoljna za sve potrebe. Porodica zivi u staroj kuci koja se prodaje, imaju svoju kucu u izgradnji, ali nemaju sredstava da je zavrse, tako da su primorani zivjeti ovdje gdje su sada.
U zomskim danima koji su pred nama, porodicu je se teže izaći na kraj sa svim finansijskim izdacina, a pored toga starijeg dječaka vode na terapije koje nisu nimalo jeftine, ali su hvala Bogu učinkovite.
Malenom Ahmedu su bile potrebne pelene, ali smo mi pored pelena odnijeli i divan set artikala od RukaNade kao i slatkiše i igračke u koje smo dobili u jučerašnjoj donaciji od vrtića Amel i Nur. Ahmedu smo odnijeli i ljulju, odjećicu, kozmetiku i higijenske potrepštine.

Ahmeda smo obezbjedili za kraći period sa onim što mu treba, zahvaljujući donacijama sa fonda. Ali na spisku imamo još mnogo beba do kojih moramo doći. Stoga vas pozivamo da nastavite donirati baby i prehrambene proizvode, a vaše novčane donacije možete donirati na jedan od narednih načina:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Donacija Obraduj nekoga

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal aidas-m@live.com