Beba korisnica Irhad❤

090 292 045 – 3 KM za sve gladne bebe Bosne!

Upoznali smo se sa teškom pričom jednog samohranog oca, koji sam živi sa bebom od 4 mjeseca, preslatkim nasmijanim Irhadom koji nije svjestan težine ovog života.
Njegova majka ne živi sa njima, a otac ne može da radi dovoljno da bi njih dvojica imali za normalan život. S obziron da sa bebom nema ko da ostane, on ne može da nađe neki posao jer bi morao da radi svaki dan. Ovako on odrađuje neke sitnije poslove, a bebu ostavlja kod komšija koji ga pričuvaju. Pritom, vlažno i jadno prizemlje u kojem su sada, sa stropovima takvim da morate da se sagnete dok stojite, nije njihovo i oni su tu podstanari.
Irhadu je nedostajalo mlijeka, pelena. Nije imao ni kolica. Odnijeli smo mu sve ovo, i divna 3 u 1 kolica, kao i pelene, set artikala od RukaNade, kašice, mlijeko te prehrambeni paket za oca i odjeću.

Zahvaljujući našem fondu koji se svakodnevno obnavlja zbog vaše dobrote, mi mnoge bebe možemo pomoći odmah, bez pokretanja posebnih akcija. Stoga vas pozivamo da nastavite donirati baby i prehrambene proizvode, a vaše novčane donacije možete donirati na jedan od narednih načina:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Donacija Obraduj nekoga

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal aidas-m@live.com