Naša ljubav od 9 mjeseci – Ismail, Kakanj❤

090 292 045 – 3 KM za sve gladne bebe Bosne!

Dobri Kakanjci, nekoliko njih, davno su nam prijavili jedan slucaj jedne ugrozene bebe. Jos tad smo reagovali i evo jos uvijek posjecujemo naseg Ismaila. Ismail je sin dvoje mladih vrijednih roditelja. Njegov otac se trudi da zaradi sto je moguce vise, na sve nacine i ne bira poslove. Uprkos tome sto nemaju adekvatno kupatilo (kupatilo je ujedno ulazak u kućicu), njegova majka se sjajno brine o njemu, o kuci, sve je na svom mjestu. Beba mozda nema sve sto mu treba, ali ima ogromnu roditeljsku ljubav i skroman ali uredan dom.
Ismailu smo odnijelu novu hodalicu od RukaNade kao i set artikala i pelene od ove organizacije. Bebi smo odnijeli hranu za bebe, kašice i sokiće te prehrambeni paket.

Ismail je namiren i u ovom mjesecu koji polahko najavljuje dolazak zime, manjak posla i veće troškove. U narednom periodu imat ćemo pune ruke posla, naše vozilo ćr voziti po cijeloj zemlji, ako Bog da, a sve sa jednom misijom: neka nijedna beba ne bude mokra i gladna! Stoga vas pozivamo da nastavite donirati baby i prehrambene proizvode, a vaše novčane donacije možete donirati na jedan od narednih načina:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Donacija Obraduj nekoga

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal aidas-m@live.com