Beba korisnica Bilal, Živinice❤

090 292 045 – 3 KM za sve gladne bebe Bosne!

Danas smo posjetili i upoznali našeg Bilala. Kada smo bili prošli put, on je bio u maminom stomaku i svi smo mislili da je curica 🙂 Pa smo ga u potpunosti opremili sa krevecom, kolicima itd.
Danas Bilal ima 3 mjeseca. On je palčić, prijevremeno rođena beba i zato ima malo više problema nego novorođenče rođeno u terminu. Ali on i njegova porodica to dobro podnose.
Bilalov otac radi, ali to nije dovoljno za sve ono što treba djeci. Oni žive u izbjegličkom kolektivnom naselju.
Majka se mnogo, mnogo zahvaljuje svima vama koji ste dio Bilalovog života. Bilal bez vas ne bi imao mnogo stvari koje sada ima, hvala dragom Bogu i dobrim ljudima. Odnijeli smo mu i novu hodalicu koju će koristiti kada za to dodje vrijeme, ako Bog da, kao i set artikala od naših dragih prijatelja iz RukaNade. Odnijeli smo mu i Novalac formilu s obzirom da dojenje nije uspostavljeno zbog velikog perioda odvojenosti bebe od majke. Bebi smo naravno odnijeli pelene i odjeću, posteljinice te slatliše za starijeg brata.

Bilala smo opremili, a ostale bebice čekaju. Stoga vas pozivamo da nastavite donirati baby i prehrambene proizvode, a vaše novčane donacije možete donirati na jedan od narednih načina:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Donacija Obraduj nekoga

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal aidas-m@live.com