Beba korisnica Amna i njen braco Arman❤

090 292 045 – 3 KM za sve gladne bebe Bosne!

Nakon dvosatnog lutanja i odlaska u potpuno drugi grad, pronašli smo malo selo Pavice i kućicu bebe Amne i njenog brata Armana.
Amna je novorođenče za koje smo prethodne sedmice pokrenuli akciju. Kao sto mozete vidjeti na slikama, uslovi u kojima rastu ova djeca su jako loši. Arman je, kad je bio manji čak pao sa ovog balkona koji im je tada kuhinja. Armnin i Armanov otac nema zaposlenje. Oni žive, kuhaju i spavaju u jednoj maloj sobi koja je njihova. Uslovi su jako, jako loši, ali smo danas Amni odnijeli sve ono što nije imala.
Dobila je krevetac, 3 u 1 kolica, gnijezdo, ljulju, mnogo pelena, kozmetike, vlažnih maramica, dekice te set proizvoda od RukaNade. Armanu smo odnijeli mnogo hrane za djecu, kašica, te prehrambeni i higijenski paket za cijelu porodicu, odjecu za djecu i dekice. Doslovno smo zatrpali njihov životni prostor❤
Amna je sada potpuno opremljena i mirna. Od sada ce spavati u svom krevecu, vozati se u kolicima. Ali mnoge druge bebe širom zemlje nas čekaju. Stoga vas pozivamo da nastavite donirati baby i prehrambene proizvode, a vaše novčane donacije možete donirati na jedan od narednih načina:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Donacija Obraduj nekoga

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal aidas-m@live.com