Ahmed ❤

090 292 045 – 3 KM za sve gladne bebe naše zemlje!

Našem Ahmedu, najmlađem od dvoje djece trenutno samohrane majke pomogli smo i ovaj mjesec. Ahmed i njegov stariji braco trenutno žive kod njegove nane. Majka nema primanja i nema mogućnost da privređuje. U kantonu u kojem oni žive, doplaci za djecu su najmanji, porodiljskih naknada nema i ova majka zivi doslovno bez ikakve pomoći i podrške.
Zato uvijek rado obiđemo Ahmeda i uvijek ih rado obradujemo. To nam omogućavate Vi, koji svojom pozovima, artiklima i novčanim uplatama održavate naš fond sa kojeg pomažemo stotinama djece naše zemlje.
Ahmed je dobio i set artikala od RukaNade, kao i prehrambeni i higijenski paket, te punu vreću loptica kojim su se dječaci neizmjerno obradovali. Posebno hvala donatoru loptica 🙂
Ahmed i njegov brat su pomognuti i namireni za ovaj mjesec. A ostale bebe u svojim malim kućicama, bez primanja i pelena, okovane teškim okovima siromaštva, nerazumjevanja i nedostatka podrške, čekaju na nas. Stoga vas pozivamo da nastavite donirati baby i prehrambene proizvode, a vaše novčane donacije možete donirati na jedan od narednih načina:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Donacija Obraduj nekoga

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal aidas-m@live.com