Beba korisnica Ehlimana, Zenica ❤

090 292 045 – 3 KM za sve gladne bebe Bosne!

Našu bebu Ehlimanu danas nismo zatekli kući, pa smo donaciju ostavili u maloj urednoj verandi nane Dike, divne starice koja ima skrbništvo nad Ehlimanom.
Ehlimana i njena nana žive same, od nanine penzije. Naravno, ta penzija nikad nije dovoljna da Ehlimana ima sve što joj treba. Ehlimanin otac je se odrekao još u trudnoći, a majka trenutno ne živi sa njom, ali posjećuje dijete.
Ehlimanin rast pratimo vec dosta mjeseci i uistinu smo ponosni na to što smo dio života ove divne dvogodišnjakinje. Nana nas je danas nazvala kad je našla donaciju, plače, zahvaljuje se i kaže: zahvali se svim donatorima, da ništa više ne urade zaslužili su Dzennet na nama” 🙂
Ehlimani ćemo ako Bog da, pimagati i ubuduće. Danas je Ehlimana dobila pelene, prehrambeni paket, hranu za bebe i djecu, te donaciju od RukaNade koju svakodnevno dijelimo bebama: dekica, higijenski set, četkica za zube, pasta, hrana za bebe, vlažne maramice, flašica.
Ali pored Ehlimane imamo još mnogo, mnogo ugroženih beba korisnica. Stoga vas pozivamo da nastavite donirati baby i prehrambene artikle, a vaśe novčane donacije možete donirati na jedan od narednih načina:

Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Donacija Obraduj nekoga

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal aidas-m@live.com