Beba korisnica Edna ❤

090 292 045 – 3 KM za sve gladne bebe Bosne!

Naše male duše, sirota djeca koja su preživjela brda i planine trauma i briga, zajedno sa svojom izmorenom i isprepadanom majkom i ovaj mjesec su dobila pomoć. Ova djeca ne izlaze iz prostorija u koje su smještena, a svaki izlazak koji mora biti obaveljen, poput odlaska doktoru itd, velika je trauma i strah za njih. Previše detalja nećemo iznositi, ali se nadamo da će pravda uskoro biti zadovoljena i da će ova majka moći slobodno i bezbrižno svoje djevjčice izvoditi u šetnje i upoznavati ih sa ljepotama svijeta, koje svi mi tako olahko svatimo. Pa i jedno žuto jesenje drvo pored puta, čiju ljepotu i ne primijetimo – a ove curice bi sve dale da mogu da prošetaju pored njega.
Sestricama smo odnijeli pelene za mlađu, hranu, prehrambeni paket, mlijeko, divne dekice, flašice, četkice za zube, zdrave kašice, kozmetiku a sve to iz velike donacije od RukaNade. Sva naša dječica se oduševe sa mekanim dekicama 🙂
Djevojčice su dobile ono potrebno za njih, a ki ih ako Bog da nećemo zaboraviti, i bit ćemo uz njih sve dok se situacija ne riješi.
Također, mnoge druge bebe su tu, koje nas trebaju. Stoga vas pozivamo da nastavite donirati baby i prehrambene artikle, a vaśe novčane donacije možete donirati na jedan od narednih načina:

Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Donacija Obraduj nekoga

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal aidas-m@live.com