Beba korisnica Danis, Živinice ❤
090 292 045 – 3 KM za sve gladne bebe Bosne

I opet smo zahvaljujući vašim konstantnim donacijama obradovali još jednu bebicu bez pokretanja zasebne akcije. Hvala vam što svaki dan gradite ovo Udruženje u sve stabilnije, jače i postojanije.
Danis je beba od deset mjeseci, slatka mala beba samohrane majke. Jedne tužne majke koja nije mogla kriti suze i iznenađenje što smo je posjetili. Majke koja sama odgaja dvojicu divnih dječaka, koja se sama bori za bolje sutra svoje dječice. Mi se nadamo da će u tome uspjeti. Oni su smješteni kod njenih roditelja te su pošteđeni teškog podstanarskog života samohranih roditelja. Ipak, zbog Danisovih potreba ova majka ne može raditi i privređivati. Zato smo ih danas posjetili. Danis je dobio kolica, pelene, kašice i dječiju hranu, paket mlijeka, kozmetiku, prohodalicu te igračke. Porodici smo odnijeli i prehrambeni paket.
Danis je samo jedna beba sa našeg spiska čekanja. Njega smo obradovali, a uz Božiju pomoć obradovat ćemo još mnogo socijalno ugroženih beba. Stoga vas pozivamo da nastavite donirati baby i prehrambene artikle, a vaśe novčane donacije možete donirati na jedan od narednih načina:

Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Donacija Obraduj nekoga

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com