Projekat “Dočekajmo ih zajedno”, Opremanje trudnice U, Konjic

090 292 045 – 3 KM za sve gladne bebe Bosne!

Iako bi mnogi rekli da u našim posjetama ugroženim bebama, trudnicama i porodicama u iskušenjima, nema ništa lijepo, mi se ipak radujemo svakoj novoj bebi. Jer kao što sreća bude prolazna, isto tako i tuga, siromaštvo i briga znaju biti prolazni. A ništa nije vrijedno da se ne radujemo i ne slavimo nove male živote koje dolaze na ovaj svijet, svima nama u emanet.
Jedna emotivna priča nas je odvela u Konjic. Iz iskušenja u iskušenje, razne brige, tuge su se uselile kod jedne porodice, ali se isto tako uselio i jedan divni mali dječak. I mi od srca želimo da situacija što prije bude bolja i da sve ove teške i stresne situacije uskoro budu iza njih. Mala bebica nije imala krevetac i kolica, a porodica nije mogla da joj isto priušti. Pelene su također luksuz mnogim našim poridicama. Zato smo danas ovoj porodici dostavili nov krevetić za bebu, predivna i kvalitetna kolica, pelene, odjećice i kozmetike za bebu.

Još jedna beba je opremljena, ali još uvijek širom zemlje postoje bebe i trudnice koje nemaju ništa. Stoga vas pozivamo da nastavite donirati baby i prehrambene artikle, a vaśe novčane donacije možete donirati na jedan od narednih načina:

Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Donacija Obraduj nekoga

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com