Beba korisnica – Ahmed, Zenica ❤️❤️

090 292 045 – 3 KM za sve socijalno ugrožene bebe Bosne!

Nismo zaboravili malenog Ahmeda i njegovog starijeg brata. Ovo dvoje divne djece su djeca trenutno samohrane majke. Iz određenih razloga koje nećemo detaljisati, njihov otac nije sa njima. Majka živi od dječijeg doplatka koji je u ovom kantonu veoma nizak i nije dovoljan da se pokriju troškovi osnovnih stvari neophodnih za život.
Ahmed i njegov brat se uvijek obraduju, naravno, najviše igračkama a u ovom slučaju je to jedan divni voz. Njihova majka uvijek teško skriva suze, govoreći da smo jedini koji su uz nju. A mi se opet, po ko zna koji put, zahvaljujemo vama, dobri ljudi, jer kako bismo mi bili uz naše ugrožene bebe ako vi ne biste bili uz nas?
Ahmed je dobio pelene, kašice, hranu za bebe, tople zimske jaknice i čizmice, prehrambeni paket, higijenski paket te paket iz apoteke za prehlade i sve ono što nosi ovo lošije vrijeme koje je pred nama.

Ahmeda smo obezbjedili, ali tu su još mnoge, mnoge bebe, redovne korisnice, povremene korisnice, kao i one koje ćemo zbog daljine samo jednom obići. Sve one čekaju na nas, i vas. Stoga vas pozivamo da nastavite donirati baby i prehrambene artikle, a vaśe novčane donacije možete donirati na jedan od narednih načina:
Pokrenuta je akcija i za nabavku terenskog vozila za nase udruzenje pa mozete ucestvovati i u tom hajru.

Uplate na:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Donacija Obraduj nekoga ili “za nabavku terenskog vozila”

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com