Bebe korisnice Naser i Smajo❤

090 292 045 – 3 KM za sve gladne bebe Bosne!

Dobili smo dojavu da u jednom selu, u skromnoj kući žive blizanci od 11 mjeseci, koji nikad nisu imali ni krevetac, ni kolica, niti bilo kakve druge osnove za bebe. Bebe su rođene kao nedonošćad i sama ta situacija je sama.po sebi bila teška, a pored toga njihov otac ne radi, osim na dnevnicama kada ga neko zovne. Imaju dvojicu starije braće školaraca. Jedina primanja su niski dječiji dodaci.
Zahvaljujući pozivima na 090 292 045, novčanim donacijama te donacijama koje dostavljate u naše prostorije, u mogućnosti smo djelovati odmah. Zato smo brzo auto natrpali vrijednim stvarima koje su rasplakale Naserovu i Smajinu majku. Bebe su dobile krevetac, iako su već porasle, dobro će doći da makar jedna beba mirno spava bez straha da će pasti. Dobili su i kolica, pelene, flašice, cuclice, naš set iz apoteke u okviru mini akcije “Lakše kroz prehladu” (paracetamol, Sterimar sprej za nos, fizioloska otopina, sprica, igla, gaze), baby kozmetkku i vlažne maramice, prehrambeni paket, odjeću te skafandere, jaknice i cizmice za zimu.

Naser i Smajo su trenutno obezbjeđeni sa onim što im nedostaje, stotine drugih beba čekaju svoje pelenice, hranu.

Stoga vas pozivamo da nastavite donirati baby i prehrambene artikle, a vaśe novčane donacije možete donirati na jedan od narednih načina:
Pokrenuta je akcija i za nabavku terenskog vozila za nase udruzenje pa mozete ucestvovati i u tom hajru.

Uplate na:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Donacija Obraduj nekoga ili “za nabavku terenskog vozila”

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com