Beba korisnoca Hana i njena braća ❤

090 292 045 – 3 KM za sve bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”

Mala Hana je treće dijete svojih roditelja. Brižnih i divnih roditelja, koji su rođeni tu gdje jesu, i čiji vrijedan i predan rad nije dovoljan da djeca imaju sve ono što velika većina druge djece svijeta ima. U Bosni se tako mora razmišljati kako kupiti djeci hranu, od ono malo što ostane od plate, dok se plate režije.
Mnogo naših beba je u ovakvim uslovima i mnogo naših majki tužnih uzdaha žive dan za danom. Kada smo otpočeli ovaj projekat, pojedini ljudi su nam rekli “pa vi kome god u Bosni da pomognete, necete pogrijesiti”. To je skoro pa u potpunosti istina. Iako otac malene Hane radi, vrijedno i marljivo, desi se da dijete bude bez pelenica.
Zato smo mi tu, i zato najvise volimo pomagati skromnim, nenametljivim porodicama koje ne razmisljaju po cijeli dan kojoj organizaciji pisati, vec razmisljaju kako zaraditi, rade a onda se posvete odgoju svoje djece.
Hana i njene brace, takodjer bebe su dobili pelene, mlijeko, predivnu odjećicu, kašice, a porodica je dobila i prehrambeni paketic, igracke te kozmetiku za bebe.
Hana je samo jedna naša korisnica. Pored nje, tu je još mnogo beba koje trebaju našu pomoć.
Stoga vas pozivamo da nastavite donirati baby i prehrambene artikle, a vaśe novčane donacije možete donirati na jedan od narednih načina:
Pokrenuta je akcija i za nabavku terenskog vozila za nase udruzenje pa mozete ucestvovati i u tom hajru.

Uplate na:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Donacija Obraduj nekoga ili “za nabavku terenskog vozila”

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com