Beba korisnica – Amina ❤

090 292 045 – 3 KM za sve gladne bebe Bosne!

Danas smo bili u malom selu Smagovo, nadomak Zvornika. Posjetili smo malenu Aminu, za koju smo akciju pokretnili.prosle sedmice. Amina ima starijeg brata, a uskoro.na svijet treba da dođe treće dijete, jedna mala curica. Roditelji Amine ne rade, a u mjestu u kojem žive teško je naći posao. Njen otac radi na dnevnicu, ali je tih dnevnica jako malo. Ide zima, i situacija ce biti sve gora i gora…
U okviru humanitarnog prijekta “Idemo na babine!”, obišli smo sa velikim paketom pomoći Aminu, njenog brata i bebicu iz stomaka 🙂 bebica je dobila krevetac, dasku za presvlačenje, nosiljku za iznijeti bebu iz bolnice, pelene, vlažne maramice, kozmetiku. Amina i braco su dobili pelene, hranu, hranu za bebe i dječiju hranu, kozmetiku, odjeću.
Djećica su.prespavala našu posjetu 🙂

Bila je ovo još jedna velika posjeta, zahvaljujuci dobroti nasih donatora. Pored Amine, tu su još stotine beba koje žive u sličnim uvjetima, teškim i stresnim. Stoga vas pozivamo da nastavite donirati baby i prehrambene artikle, a vaśe novčane donacije možete donirati na jedan od narednih načina:
Pokrenuta je akcija i za nabavku terenskog vozila za nase udruzenje pa mozete ucestvovati i u tom hajru.

Uplate na:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Donacija Obraduj nekoga ili “za nabavku terenskog vozila”

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com