Beba korisnica – Asja ❤

090 292 045 – 3 KM za sve gladne bebe naše domovine!

Danas smo posjetili jednu malu pospanu bebicu, petnaestomjesečnu Asju, kćerku samohrane majke. Njena majka se bori, radi, uspije da pronađe i gospođe koje će čuvati dijete, ali kao samohrana majka jednostavno nekad zapadne u situaciju da djetetu nema od čega kupiti pelene. Mala Asja je jedna divna umiljata bebica koju smo prvi put upoznali odmah po rođenju, kad smo majku opremili sa onim što nedostaje. 
Drago nam je da smo pomogli i ovoj majci i njenoj bebici, jer uvijek posebno cijenimo roditelje koji se trude, zarađuju i često obavljaju ne baš tako lahke poslove da bi svoju porodicu prehranili.

Asja je dobila pelene, hranu za bebe, dječiju hranu, odjeću, nov skafander, tutu te igračke i kozmetiku. 
Pored Asje imamo još stotine beba koje žive u sličnim ili gorim uslovima. Stoga vas pozivamo da donirate baby i prehrambene artikle. Također, pokrenuli smo i akciju za nabavku adekvatnog terenskog vozila koje će nam onogućiti dolazak do beba do kojih trenutno ne možemo doći, a žive u katastrofalnim uslovima. 
Vaše novčane priloge za bebe ili nabavku vozila možete donirati na jedan od narednih načina:

Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“ ili za nabavku terenskog vozila (obavezno navesti za sta uplacujete)

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com