Beba korisnica – Nezir ❤

090 292 045 – 3 KM za sve gladne bebe Bosne!

Danas smo upoznali jednu prelijepu djevojčicu imena Nezir, a njena životna priča i životna priča njene majke je nesvakidašnja. Njena majka je strankinja, koja je ovdje malo više od godinu dana. Čudne životne staze i splet nevjerovatne sudbine dovele su je do dosta starijeg čovjeka od nje, a sve se krunisalo ovim divnim malim bićem. Saznali smo da Nezir nema kolica, pa smo joj odnijeli jedna. Minimalna penzija koju muž ove žene ima nije dovoljna za sve potrebe bebe. Zahvaljujući vašim donacijama koje svakodnevno dostavljate u naše prostorije, mi možemo da djelujemo hitno kada je u pitanju stanje naših korisnica. Hvala vam na tome. 
Malenoj tromjesečnoj Nezir smo odnijeli kolica i odjeću. Beba uspješno doji i presretni smo zbog toga.

Nezir je samo jedna od naših beba korisnica. Mnogo je naših beba koje nemaju sve potrebne uslove, neke žive u izuzetno teškim uslovima, neke u malo boljim, ali vrlo često sve one zanoće mokre i gladne. Stoga vas pozivamo da donirate baby i prehrambene artikle. Također, pokrenuli smo i akciju za nabavku adekvatnog terenskog vozila koje će nam onogućiti dolazak do beba do kojih trenutno ne možemo doći, a žive u katastrofalnim uslovima. 
Vaše novčane priloge za bebe ili nabavku vozila možete donirati na jedan od narednih načina:

Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“ ili za nabavku terenskog vozila (obavezno navesti za sta uplacujete)

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com