Beba korisnica – Erdoan ❤

090 292 045 – 3 KM za sve gladne bebe naše domovine!

Danas smo upoznali još jednu ugroženu bebu, i još dva divna dječaka. Ova porodica u kojoj je otac radno neaposoban zbog otvorenih rana po tijelu, a majka ima problema sa sluhom, ima tri sina. Najstariji je petogodišnji Jasmin, a najmlađi jednogodišnji Erdoan. Porodica bez primanja, godinama je živjela pod kirijom, a sad
au dobili stan od opstine. Medjutim, stan je prilično pun vlage, patos se digao od vlage. Ali sada makar ne plaćaju kiriju.
Erdoanu smo odnijeli pelene, paket mlijeka, hranu za bebe te dječiju hranu. Odnijeli smo ih i prehrambeni i higijenski paket, odjeću i divno biciklo za Erdoana.

Ova djeca nisu jedina u ovakvoj situciji. Stoga vas pozivamo da donirate baby i prehrambene artikle. Također, pokrenuli smo i akciju za nabavku adekvatnog terenskog vozila koje će nam onogućiti dolazak do beba do kojih trenutno ne možemo doći, a žive u katastrofalnim uslovima. 
Vaše novčane priloge za bebe ili nabavku vozila možete donirati na jedan od narednih načina:

Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“ ili za nabavku terenskog vozila (obavezno navesti za sta uplacujete)

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com