Nova akcija! Beba Ajdina nema pelena, hrane! 
MOLIMO ZA PODJELU!

090 292 045 – 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”

Dobili smo dojavu o još jednoj bebi koja živi u teškim uslovima. To je malena Ajdina, beba od svega mjesec dana, najmlađa od troje djece. Do skoro je porodica malene Ajdine živjela u kolektivnom centru, ali ih je sada dobra rodbina primila kod sebe, dala im jednu sobu, i djeci je sad mnogo lakše, kako školarcima tako i maloj bebici kojoj je potrebno malo više tišine. Otac malene Ajdine radi na dnevnicu, a život nekad jednostavno bude takav da teška iskušenja spopadnu čovjeka, pa šta god da se zaradi nije dovoljno za sve. Posebno ne za hranu Bebimil 1 koju koristi bebica, pelene i sve što treba starijoj djeci. Ova porodica živi mirno i skromno, boreći se da spoje kraj sa krajem.
Naša misija je da nema bebe koja je gladna i mokra, stoga pokrećemo akciju za Ajdinu. Potrebno je: prlene br 3, Bebimil 1, kozmetikica za bebu, krevetac, kolica, prehrambeni artikli za ostatak porodice.
Akcija će trajati nekoliko dana. Navedene donacije možete donirati od pon. -pet. od 14-18:30 h. na našoj adresi Himze Polovine br. 12. Vaše novčane donacije možete uplatiti na jedan od narednih načina. Ukoliko ostane višak sredstava preusmjerit će se na ostale bebe korisnice koje nažalost ovise o ovom vidu pomoći.
Posjeta je planirana u srijedu 28.08.2019. ako Bog da i Vase donacije uskladite sa tim datumom.

Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Za bebu Ajdinun
Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com