Beba korisnica – Emina

090 292 045 – 3 KM za sve gladne bebe Bosne

Opet smo posjetili našu zlatokosu Eminu i njenu sestricu. One su sada kćerke samohrane majke, a svi zajedno su smješteni u stan njenih roditelja, koji su ih nesebično primili i nastoje djeci obezbjediti koliko-toliko normalan život. Ipak, njihova majka je bolesna, ima česte napade koji rezultiraju padanjem u komu, te trenutno nije radno sposobna. Djeca su za malo godinica svog života preživjela i vidjela svašta, i zato su uvijek sretne kada vide nas koji im nosimo poklone od vas, dobri ljudi.
Malena Emina je dobila pelenice, mlijeko, hranu za bebe i dječiju hranu, prehrambeni paket te higijenu za djecu. Dobile su i odjeću, obuću te igračke.

Emina nije izolovan slučaj u našoj zemlji. Emina je samo jedna mala karika u nizu socijalno ugrožene djece i beba. A mi svim srcem želimo da ih sve zbrinemo. Stoga vas pozivamo da donirate baby i prehrambene artikle. Također, pokrenuli smo i akciju za nabavku adekvatnog terenskog vozila koje će nam onogućiti dolazak do beba do kojih trenutno ne možemo doći, a žive u katastrofalnim uslovima. 
Vaše novčane priloge za bebe ili nabavku vozila možete donirati na jedan od narednih načina:

Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“ ili za nabavku terenskog vozila (obavezno navesti za sta uplacujete)

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com