Beba korisnica – Ismail ❤

090 292 045 – 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”

Dobro nam došla, bebo Ismaile!
Prije par dana se rodio maleni Ismail, treće dijete svojih nezaposlebih roditelja. Prvo je nazalost nakon par dana preselilo na bolji svijet, a sada je u njihovu kucu dosla nova radost, radost od svega par kilica ❤
Ova porodica inace zivi na selu, ali su sada u grsdu jer majka je prijavljena u gradu, dobivat ce djeciji doplatak i prezimit ce ovdje, a onda idu nazad za selo. Beba nije imala pelena, kadicu, pa smo mu to odnijeli, kao i jednu ljulju, a starijeg bracu smo obradovali sa divnim vozom koji smo nedavno dobili. Ova porodica dok je na selu bavi se zemljoradnjom, uzgojom pčela te raznim poljoprivrednim poslovima, a trenutno im je u gradu jako teško.
Nadamo se da smo koliko-toliko olakšali ovoj porodici i da ce se brzo snaci za bolje sutra.
Ismail je samo jedna beba koja je u teakoj situaciji. Pored nje, tu je jos mnogo beba.
Stoga vas pozivamo da donirate baby i prehrambene artikle. Također, pokrenuli smo i akciju za nabavku adekvatnog terenskog vozila koje će nam onogućiti dolazak do beba do kojih trenutno ne možemo doći, a žive u katastrofalnim uslovima. 
Vaše novčane priloge za bebe ili nabavku vozila možete donirati na jedan od narednih načina:

Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“ ili za nabavku terenskog vozila (obavezno navesti za sta uplacujete)

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com