Beba korisnica – Adnan ❤

090 292 045 – 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”

Danas smo posjetili našeg dragog Adnana iz Bratunca, kojeg smo prvi put posjetili kada je imao svega nekoliko mjeseci. Adnan i njegova sestra, zajedno sa roditeljima zive u kuci dobrog Bekira, koji im je dao kucu na čuvanje da ne bi bili na ulici. Porodica je neizmjerno zahvalna na dobroti ovog čovjeka.
On im je uveo i struju, jer su pri useljenju kuću zatekli u lošem stanju, sa pokidanim i pokradenim namjestajem, elektricnim prikljucima itd. 
Porodica i dalje zivi bez vode.
Malenom Adnanu će u septembru, ako Bog da, godina dana. Napreduje lijepo, zdrava je i vesela bebica. Njegov otac radi na dnevnicu, kad ga neko pozove. Nekad je to košenje, nekad cijepanje drva, ali stalnih prihoda nemaju.
Adnanu smo odnijeli pelene, paket mlijeka, kašice, dječiju hranu, hranu za bebe. Porodica je dobila prehrambeni i higijenski paket, odjecu koje nam je doniralo udruzenje RukaNade i obuću za bebu te igračke i slatkiše za stariju curicu.
Adnan nije jedina beba koja živi u teškim uslovima, bez osnovnih stvari potrebnim svakoj bebi. Pored Adnana, imamo još mnogo beba koje trebaju našu pomoć. Stoga vas pozivamo da donirate baby i prehrambene artikle. Također, pokrenuli smo i akciju za nabavku adekvatnog terenskog vozila koje će nam onogućiti dolazak do beba do kojih trenutno ne možemo doći, a žive u katastrofalnim uslovima. 
Vaše novčane priloge za bebe ili nabavku vozila možete donirati na jedan od narednih načina:

Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“ ili za nabavku terenskog vozila (obavezno navesti za sta uplacujete)

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com