Beba korisnica – Džan

090 292 045 – 3 Km za sve gladne bebe Bosne

Danas smo upoznali još jednu bebu, koja je postala naša korisnica. Jednog malog, divnog bebca od 11 mjeseci, plavokosog i uspavanog. Nažalost, nakon 15 godina braka, brak je pukao i djeca su ostala bez oca. On je trenutno van zemlje i majka čeka da počne dobivati alimentaciju. Ali dok se to sve ne sredi, majka i beba nemaju baš mnogo sredstava od kojih bi mogli kupiti sve ono što im treba. Tu je i stariji sin, jedan preslatki šestogodišnjak koji za mjesec, ako Bog da, postaje prvačić. 
Majka i djeca su mnogo zahvalni, a mi se zahvaljujemo vama, jer zbog vasih svakodnevnih donacija mi bebe u blizini Sarajeva mozemo posjećivati bez prethodno pokrenutih akcija, odnosno zahvaljujuci nasem fondu artikala i vašim novcanim donacijama od kojih dopunjujemo taj fond. 
Maleni Džan je dobio pelene, paket mlijeka, kašice, odjeću, hranu za bebe, kozmetiku, a porodica je dobila i prehrambeni paket.

Džan je samo jedna beba korisnica koja se našla u teškim uslovima. Pored Džana, tu je još mnogo beba koje čekaju našu pomoć.Stoga vas pozivamo da donirate baby i prehrambene artikle. Također, pokrenuli smo i akciju za nabavku adekvatnog terenskog vozila koje će nam onogućiti dolazak do beba do kojih trenutno ne možemo doći, a žive u katastrofalnim uslovima. 
Vaše novčane priloge za bebe ili nabavku vozila možete donirati na jedan od narednih načina:

Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“ ili za nabavku terenskog vozila (obavezno navesti za sta uplacujete)

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com