Beba korisnica – Merhunisa

Posjeta zajedno sa RukaNade

090 292 045 – 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”

Naša druga porodica koju smo obišli zajedno sa našim prijateljima iz RukaNade jeste porodica malene Merhunise. Merhunisa ima starijeg brata i sestru, žive u malom podstanarskom prizemlju. Njihov otac radi teške fizičke poslove kako bi prehranio porodicu, ali to je vrlo skromna zarada od koje se ne mogu vrlo često kupiti pelene, hrana za djecu i sve ono što im treba. Vrlo su se obradovali ovom poklonu, Nermana i Muamer iz RukaNade su djeci kupili igračke koje su ih oduševile, i zaista su nam srca puna nakon ovakvih posjeta. A uvijek, zajedno smo jači 💪💪 
Ali nažalost, Merhunisa je samo jedna od naših bebica koje žive u ovakvim okolnostima. Mnogo je njih u izrazito teškim situacijama, a posebnonstrepimo sada kada se zima polahko približava..
Stoga vas pozivamo da donirate baby i prehrambene artikle. Također, pokrenuli smo i akciju za nabavku adekvatnog terenskog vozila koje će nam onogućiti dolazak do beba do kojih trenutno ne možemo doći, a žive u katastrofalnim uslovima. 
Vaše novčane priloge za bebe ili nabavku vozila možete donirati na jedan od narednih načina:

Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“ ili za nabavku terenskog vozila (obavezno navesti za sta uplacujete)

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com