Beba korisnica – Dinela ❤

090 292 045 – 3 KM za sve bebe korisnice projekta “Idemo na babine!”

Danas smo upoznali još jednu bucku, još jednu malu slatku bebu koja nažalost ne živi u idealnim uslovima. Dinela ima 10 mjeseci i najmlađa je od četvero djece. Ona sa svojim sestrama i braćom živi u skromnoj trošnoj kućici. Njen otac nema posao već radi ako uspije pronaći posao na dnevnicu, ali to nije stalno niti dovoljno da potkrijepi sve potrebe porodice. Majka je veoma zahvalna na paketu pomoći koji je došao tako nenadano, a mi se zahvaljujemo vrijednom džematu u kojem živi ova porodica, a koji nam je predložio.
Beba Dinela je dobila pelene, paket mlijeka, hranu za bebe, igračkice, odjeću.

Dinela nije jedina. Nije jedina beba u ovakvoj situaciji, u ovakvim uslovima. Nažalost mnogo je djece Dineline generacije u sličnim, težim ili za nijansu boljim uslovima. Mi im želimo pomoći svima. Jer pelene su skupe, mlijeko je skupo, hrana je skupa. Ali je mnogo, mnogo skuplje ljudima koji nemaju primanja.
Stoga vas pozivamo da donirate baby i prehrambene artikle.
Također, pokrenuli smo i akciju za nabavku adekvatnog terenskog vozila koje će nam onogućiti dolazak do beba do kojih trenutno ne možemo doći, a žive u katastrofalnim uslovima. 
Vaše novčane priloge za bebe ili nabavku vozila možete donirati na jedan od narednih načina:

Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“ ili za nabavku terenskog vozila (obavezno navesti za sta uplacujete)

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com