Beba korisnica – Anes ❤

090 292 045 – 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”

Selo Klinčići. Teški makadamski put dovodi nas do drvene kućice bebe Anesa. Prijevremeno rođene bebe, koja sada ima godinu i 9 mjeseci, bebe koja još trpi posljedice prijevremenog porođaja. Bebe čiji otac radi svega 10 dana u mjesecu. Ne moramo objašnjavati kako to nije dovoljno da se pokriju troškovi četveročlane porodice, porodice koja živi samo od ovih skromnih primanja. A tek kupiti pelene, mlijeko. Često je nemoguće da beba ima suhu pelenicu i flašicu toplog mlijeka. Za Bajram je ova porodica imala svega šaku brašna. Srećom, zahvaljujući dobrim ljudima, danas je Anes dobio oko 500 komada pelena, dosta kozmetike, hrane, odjeće za njega i sestru, igračaka te svega onog što im je potrebno.

Anes je samo jedna naša ugrožena beba korisnica. Još je mnogo beba poput Anesa, beba iz malih sela i zaseoka koje čekaju našu pomoć. Također, pokrenuli smo i akciju za nabavku terenskog vozila kako bismo mogli doći do mnogo beba do kojih sada ne možemo, i kako bismo zimi mogli nesmetano obavljati svakodnevene posjete i isporičivati pomoć koja je u tim danima daleko potrebnija.
Stoga vas pozivamo da donirate baby i prehrambene artikle, a vaše novčane donacije možetw donirati na jedan od narednih načina. 
Ukoliko želite donirati za nabavku vozila, u svrhu doznake napišite: nabavka vozila. 
Ukoliko želite za bebe, napišite : projekat Idemo na babine!

Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com