Nova akcija! Beba Saudin nas treba, nema pelena, kozmetike!
MOLIMO ZA PODJELU!

090 292 045 – 3 KM za sve gladne i ugrožene bebe domovine!

Naš Saudin živi u Srebrenici. Tačnije, u selu dalekom 20 kilometara od Srebrenice. U malom povratničkom selu, u kojem su skoro svi u potrebi. Saudin ima samo mjesec dana. Njegov stariji brat ima dvije i po godine, maleni Miralem. Miralem, Suadin i njegovi roditelji žive bez primanja u kući koja nije njihova. Žive u teškim uslovima, doslovno preživljavajući iz dana u dan. 
U okviru humanitarnog projekta “Idemo na babine!”, pokrećemo veliku akciju za Suadina i Miralema. Neka ova djeca imaju pelene i hranu.
Suadinu su potrebne pelene br. 3, kozmetika, vlažne maramice. Miralemu je potrebna hrana, hrana za bebe, kašice, higijena te slatkiši. Akcija će trajati nekih 4-5 dana, a onda sa velikim paketom ideme na babine Suadinu. 
Vaše donacije možete donirati od ponedjeljka do petka od 14-18:30h, a vaše novčane donacije možete donirati na jedan od narednih načina:
Ukoliko ostane viška novčanih sredstava, ona će biti raspoređena na ostale naše bebe korisnice projekta “Idemo na babine!”, koje nažalost ovise o ovakvom vidu pomoći

Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Za bebe Suadina i Miralema

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com