Nova akcija! Bebe Šaban i Fikret nas trebaju! Nemaju pelene, hrane…
MOLIMO ZA PODJELU!

090 292 045 – 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”

Do nas je stigla vijest da postoje još dvije bebice koje nismo do sada obišli, koje žive u svojoj kućici bez pelena, često bez hrane. Bebe bez mlijeka. Bebe Šaban i Fikret, bebe čiji roditelji žive bez primanja, bez dječijih doplataka ili zdravstvenog osiguranja. Žive u malom selu, nadomak Novog Travnika. Odnosno – pokušavaju da žive. Pored ovih slatkih blizanaca, majka ima još dvije krasne djevojčice. Blizanci sada imaju godinu dana.
U sklopu humanitarnog projekta “Idemo na babine!” pokrećemo veliku akciju za Fikreta i Šabana, kako bi im skupili ono što je najpotrebnije, i obišli ih, ako Bog da, sa velikim paketom pomoći. Fikretu i Šabanu su potrebne: pelene br.5, kravlje mlijeko koje bebe piju sa kakaom ili sličnim dodatkom poput Kraša. Bebama je potrebna hrana za bebe, dječija hrana, kozmetika, vlažne maramice. Također, potrbna je hrana i za starije dvije djevojčice.
Akcija ostaje otvorena narednih 4-5 dana, a kad se dovoljno skupi, idemo na babine Fikretu i Šabanu! Ukoliko neko želi lično da posjeti roditelje, javite nam se ISKLJUČIVO privatnom porukom! Adrese ne ostavljamo u komentarima.
Navedene artikle možete donirati od ponedjeljka do petka od 14 do 18:30na našoj adresi Himze Polovine br 12, a vaše novčane donacije možete uplatiti na nekoliko načina. Ukoliko ostane viška novčanih sredstava, ona će biti raspoređena na ostale naše bebe korisnice projekta “Idemo na babine!”, koje nažalost ovise o ovakvom vidu pomoći.
Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Za bebe Šabana i Fikreta

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com