Beba korisnica – Ehlimana

090 292 045 – 3 KM za sve gladne bebe naše zemlje!

Naša Ehlimana, koja je naša redovna korisnica i ovaj mjesec je dobila svoj paket pomoći. Ehlimana živi sa svojom nanom, koja je trenutno zakonski staratelj ove dvogodišnje buckaste ljepotice, koja nas uvijek izgrli kada dođemo. Ehlimana svoga oca ne poznaje, on se nje odrekao još prije rođenja, i to ni manje ni više nego zbog nacionalne i etničke pripadnosti djeteta 🙁
Ehlimanina majka ne zivi sa njom, ali se vidjaju i komuniciraju i mi se nadamo da ce se stvari odvijati u buducnosti onako kako je najbolje za Ehlimanu.
Neovisno od ovih slozenih porodicnih odnosa, mi bebi pomazemo jer mala penczija Ehlimanine nane nije dovoljna da potkrijepi sve troskove oko bebe. Samo jedan odlazak u apoteku košta kao skoro pola nanine penzije. Pelene, vlazne maramice, sve to kosta vise nego sto nama moze priustiti.
Ehlimani smo odnijeli paket pelena, hrane za bebu, kašica, dobila je prelijepi auto-guralicu kojem se nevjerovatno obradovala ❤

Ehlimana je samo jedna u nizu naših bebica korisnica. Mnogo ih je, stoga vas pozivamo da donirate baby i prehrambene artikle, a vaše novčane donacije možete donirati uplatom na jedan od narednih načina:

Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com