Beba korisnica – Asja ❤

090 292 045 – 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”

Naša mala Asja izrasla je u preslatku djevojčicu. Upoznali smo je davno, kao pravu malu bebu i presretni smo što smo dio njenog života, što dijelimo rođendane, prve korake, zube, riječi, ali i one manje lijepe trenutke, pa i strašne poput onog kad ke naša Asja u polusvjesnom stanju odvedena i bolnicu, nakon pucanja tumora za kojeg nisu ni znali da ima. Asja je, hvala Bogu, sada dobro.
Ona je sedmo dijete samohrane majke, majke koja vrijedno radi za svoju djecu, koja se trudi da zaradi, ostavlja ih da se čuvaju, radi i radi da djeci donese šta trebaju. Ipak, bez prisustva očeve figure i materijalne pomoći, sve to je često nedovoljno.
Asja je dobila pelene, paket mlijeka, hranu za bebe i dječiju hranu. Odnijeli smo hrane i za ostatak porodice, kao i odjeće.
Asja je samo jedna naša beba korisnica. Pored nje, tu je još mnogo beba koje nažalost ovise o ovakvom vidu pomoći. Stoga vas pozivamo da donirate baby i prehrambene artikle, a vaše novčane donacije možete donirati uplatom na jedan od narednih načina:

Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com