Beba korisnica – Muvehid ❤
Velika posjeta bebi Muvehodu iz Žepe

090 292 045 – 3 KM za sve gladne i ugrožene bebe Bosne.

Prošle sedmice smo pokrenuli akciju za skupljanje artikala bebi Muvehodu, iz sela iz Žepe. Muvehid živi skoro pa sam u selu. Okolo nema djece, nema drugova, nema igara, tek prelijepa divlja priroda i visoki zeleni obronci. Muvehid je sa roditeljima nafaku tražio i u Sarajevu, ali je nije pronašao. Ovdje imaju hranu iz njive, mlijeko od krave, a za sve ostalo… teško. Tako je Muvehid prezimio bez pelena, bez higijene ili bilo čega drugog što ne može da se posije.
Uskoro na svijet stiže Muvehidov braco. Za njega, roditelji nisu imali ništa. Ali zahvaljujući dobrim ljudima, ova porodica je dobila krevetac, autosjedalicu za Muvehida koja je majku rasplakala, jer kad putuju u Sarajevo na kontrole Mubehid za svohih 13 kila sjedi u “jaje sjedalici”, namijenjenoj novorođenčadima. 
Malenoj bebi koja treba da će rodi odnijeli smo i nosiljku za iznijeti iz auta, pelene, kozmetiku i odjeću. Muvehid je također dobio pelene, hranu za bebu i dječiju hranu, te slatkiše, igračke i prehrambeni paket. Sreća ovog dvogodišnjaka je teško opisiva.

Bila je ovo još jedna posjeta koja je unijela nadu i bolje sutra u malu seosku kućicu. 
Stoga vas pozivamo da nastavite sa doniranjima baby i prehrambenih artikala, a vaše novčane donacije možete uplatiti na jedan od narednih načina.

Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat “Idemo na babine!”

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com