Ramazanski paket br. 40

090 292 045 – 3 KM za ramazansku akciju!

U ovoj ruševnoj kući, bez vode, u mjestu Sutješćica živi Maida B. i njen sin. Maida je udovica, njen muž je prošle godine napustio ovaj svijet, a iza sebe je ostavio minimalnu penziju koju je Maida naslijedila. Međutim, on je digao i kredit, s obzirom da je bio bolestan, i sada se taj kredit odbija od mininalne penzije, pa se zna desiti da Maidina kuća bude bez trunke brašna. Maida ima udatu kćerku koja joj pomaže kad i koliko može, ali sve to nije dovoljno za normalan život ove žene i njenog sina. Oni vodu donose sa izvora, i nju koriste za piće, kupanje itd. Zaista smo svjedočili teškim i tužnim prizorima. A Maida, dobra duša, trči sa smokijem jer je u autu vidjela našeg sina 🙁 :(Neka joj dragi Allah mnogostruko vrati.
Mi smo je posjetili sa vrijednim ramazanskim paketom od kojeg može spremiti doata ukusnih sehura i iftara. Nadamo se da će se njeno stanje popraviti, a svi koji žele pomoći ovoj ženi, mogu ae javiti @Paša Alihodžic i Udruzenju HU Hedija Zenica, koji su pokrenuli akciju za Maidu.

Nastavljamo punom parom sa nasom ramazanskom akcijom, a vas pozivamo
da date učešće u ovoj velikoj akciji doniranjem navedenih (nekvarljivih) proizvoda, a vaše novčane donacije možete donirati na jedan od narednih načina:

Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Ramazanska akcija

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com