Ramazanski paket br. 24

Bebe Merhunisa i Adnan
090 292 045 – 3 KM za ramazansku akciju

U ovom blagoslovljenom mjesecu sadaka je najvjrijednija. To znaju naši donatori koji se trude da ipak sa donacijama sustignemo broj planiranih posjeta socijalno ugroženom stanovništvu. A spisak je nažalost, jako dug. A sreća i uzdasi prodica kada vide ovaj vrijedni paket, koje čine stvari koje sh njima luksuz poput kečapa, kiselih krastavica ili sredstva za čiščenje… je neprocjenjima ❤
Danas smo razmazanski paket odnijeli u Kakanj, u kućicu naše drage bebe Merhunise, njenog brata, sestre, oca i majke. Otac radi, ali ne stalni i primanja nisu dovoljna da obezbjede djeci i poridici sve što treba. Ali se trudi, i radi, i mi takve porodice najvise volimo, i najvise cijenimo. Porodice koje razmisljaju kako da zarade, a ne kojoj novoj organizaciji da pišu i traže.
Dječica su se oduševila paketom, a Merhunisi smo pored paketa donijeli i pelene. Nadamo se da će od ovog paketa moći naprvaviti dosta sehura i iftara.

Vas pozivamo sa date učešće u ovoj velikoj akciji doniranjem navedenih (nekvarljivih) proizvoda, a vaše novčane donacije možete donirati na jedan od narednih načina:

Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Ramazanska akcija

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com