Ramazanski paket br. 19

090 292 045 – 3 KM za ramazansku akciju!

Ramazanski dani se nižu jedan za drugim, vjernici se raduju iftarima, spremaju ukusne gozbe i zahvaljuju dragom Bogu na blagodatima.
Ali u cijeloj toj ramazanskoj atmosferi ne smijemo zaboraviti gladnu djecu, ljude, stare i iznemogle, naše nane i dede, nase socijalno ugroženo stanovnišvo.
Takva je i nasa draga dvogodišnja Ehlimana koja zivi sa svojom nanom od minimalne penzije. Socijalna sluzba je Ehlimanu dodijelila nani i njih dvije zive skromno, ali uredno, čisto i sa puno ljubavi. Zahvaljujuci donaciji koja je stigla cak sa Bliskog istoka mi smo velikim ramazanskim paketom pojedinacne vrijednosti 250 KM obradovali dvije porodice iz Zenice. Jedna od njih je Ehlimanina nana. Nadamo se da će im ovaj paket unijeti sreću u kuću, jednaku onu koju imamo mi neposredno pred iftar, kada gledamo naš sofru i spremamo se da utolimo glad.

Vas pozivamo sa date učešće u ovoj velikoj akciji doniranjem navedenih (nekvarljivih) proizvoda, a vaše novčane donacije možete donirati na jedan od narednih načina:

Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Ramazanska akcija

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com