Ramazanski paket br 14 i babine bebama Amaru i Amini – 2 u 1 🙂

090 292 045 – 3 KM za ramazansku akciju!

Blagoslovljeni mjesec teče, a sa njim i naši napori da u njemu pružimo sreću, osmijeh i hranu socijalno ugroženom stanovnišvu naše zemlje. Naš najdraži projekat “Idemo na babine!” smo stopili zajedno sa ramazanskom akcijom. 14. paket pomoći otišao je u Ilijaš, porodici naših slatkih i veselih blizanaca Amara i Amine. Amar i Amina imaju starijeg brata i sestru, a njegovi roditelji i nana do skoro su jalo teško živjeli. Život sa blizancima koji ne mogu da doje zna biti jako težak, posebno ako se nema stalni posao i stalni izvor finansiranja. Srećom, proljeće sa sobom nosi i sezonske poslove pa ova porodica za vrijeme toplijih dana malo odahne.
Mi smo im odnijeli hranu za bebe kao i naš vrijedni ramazanski paket novčane vrijednosti 250 KM. Još jednom želimo da se zahvalimo svim donatorima koji na naš račun uplačuju onoliko koliko mogu za ramazanske pakete, bilo da je to jedna marka ili iznos cijelog paketa – molimo dragog Allaha da to djelo bude ono koje će vas uvesti u Dzennet. 
Nadamo se da će porodica od ovog paketa moći napraviti dosta ukusnih iftara i sehura❤

Vas pozivamo sa date učešće u ovoj velikoj akciji doniranjem navedenih (nekvarljivih) proizvoda, a vaše novčane donacije možete donirati na jedan od narednih načina:

Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Ramazanska akcija

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com